Den tidigare världsettan Kaymer har inte gjort någon hemlighet av sin önskan att vinna på Real Club Valderrama och nämner banan som en av sina favoritbanor, medan Bjørn gjorde sin Ryder Cup-debut under Seve Ballesteros ledning på denna plats 1997 - en resa som kulminerade när han ledde Europa till ära 21 år senare.

Den tvåfaldige major-mästaren Kaymer blev tvåa vid förra årets tävling och slutade ett slag bakom amerikanen John Catlin.

Paret ansluter sig till den nuvarande världstvåan och tvåfaldiga Ryder Cup-stjärnan Jon Rahm och 2016 års Ryder Cup-spelare Rafa Cabrera Bello i fältet vid den populära turneringen som äger rum 14-17 oktober.

"Sedan första gången jag spelade den här banan 2007 har det varit ett av mina karriärmål att vinna på Valderrama", säger Kaymer. "Att vara så nära förra året har bara gett bränsle till den elden och jag ser verkligen fram emot att få en ny chans att återvända till Sotogrande senare den här månaden.

"Jag kommer aldrig att glömma min första träningsrunda på Valderrama. Det var bara jag och en golfvagn och det var en av de roligaste rundorna jag någonsin spelat."

Bjørn är Danmarks mest dekorerade golfspelare, med 15 segrar på European Tour och tre vinnande Ryder Cup-deltaganden som spelare i bagaget, och han återvände till vinnarcirkeln tidigare i år, då han vann sin första titel på Legends Tour vid Irish Legends med Paul McGinley som värd. Han kan inte vänta på att återvända till Real Club Valderrama igen.

"Valderrama är en av de bästa banorna i Europa och jag njuter alltid av att komma tillbaka", säger dansken. "1997 var starten på ett fantastiskt förhållande med Ryder Cup och att vara en del av ett otroligt lag med så många av mina hjältar är ett sådant speciellt minne - de minnena kommer tillbaka varje gång jag besöker den."