Portugalin rugbyjoukkue voitti Restelon stadionilla Espanjan 33-30 ja ansaitsi paikan Rugby Europe Championship 2024 (REC24) -finaaliin, jossa se kohtaa jälleen kerran Georgian.

Huolimatta Lucas Martinsin yrityksestä (37. minuutilla) ja 20-13-tappiosta puoliajalla "sudet" nousivat José Liman (51.), Manuel Cardoso Pinton (58.) ja Hugo Aubryn (100.) maaleilla kolmen yrityksen ja neljän rangaistuspotkun (11., 18., 65., 69.) myötä.

Portugali ja Georgia kohtasivat toisensa viimeksi vuoden 2023 MM-kisoissa Ranskassa, jotka päättyivät (18-18). Maaliskuun 17. päivänä kello 20.00 (Lissabonin aikaa) Pariisissa pelataan REC24-finaali georgialaisia vastaan, tämä samainen finaali päättyi viime vuonna Portugalin tappioon 38-11. Portugalin MM-kisojen jälkeen saaman vauhdin ansiosta tästä ottelusta pitäisi tulla paljon tiukempi.

A passionate Irish journalist with a love for cycling, politics and of course Portugal especially their sausage rolls.